Training Fit in Balans

Op 13 november start NaturalSportFocus in samenwerking met Sportschool de Geus, een nieuwe serie trainingen voor iedereen die bewust bezig is of wil zijn met zijn of haar leefstijl.

Een complete training met aandacht voor ademhalingstechnieken, koude training, voeding, beweging en mentale fitheid. De training kent drie niveaus, ieder niveau bestaat uit 4 afzonderlijke lessen van twee uur. Je kunt je nu inschrijven voor de training Fit in Balans Basic. De eerste training is op 13 november van 19.30 – 21.30 uur, de volgende trainingen zijn op 27 november, 11 en 18 december.

Wat kan je verwachten?
Nadat je de training Fit in Balans Basic hebt gevolgd ben je in staat om meer controle te krijgen over je ademhaling. Hierdoor krijg je onder meer een betere vetverbranding, een verbetering van je mentale fitheid, en zal je merken dat je beter in je vel zit. Je ervaart minder stress en kunt er beter mee omgaan zowel in je werk- als in je privé-omgeving. De training zorgt bovendien voor een betere concentratie en nachtrust.

Hoe ziet de training er uit?
De training bestaat uit een reeks van 4 sessies, die ieder 2 uur duren. Tijdens de sessies doe je tests, ga je actief met ademhalingsoefeningen aan de slag en doe je eenvoudige bewegingsoefeningen. Je krijgt veel informatie over de werking van je lichaam, de rol van ademhaling en voeding. Na iedere sessie krijg je ook huiswerk mee, waardoor je gelijk thuis aan de slag kunt met wat je in de lessen hebt geleerd.

Doe mee!
Heb jij ook het gevoel dat je nooit ergens tijd voor hebt, altijd maar haasten? Wil je je weer gezond, jong en fit voelen? Schrijf je dan in voor deze nieuwe training Fit in Balans Basic. De kosten van 4 sessies bedragen in totaal € 200,- inclusief BTW.

Klik hier voor het inschrijfformulier.