NLProfiling

Gezond leven

NatuurlijkSportief is je coach in gezond leven. Wij zijn vooral gericht op jouw lijf en hoe je die in top conditie krijgt en houdt. Maar soms is een beetje extra hulp van een mentale coach noodzakelijk. Bijvoorbeeld bij het  herstel van een burn-out of verwerken van een trauma. Vaak gaat het dan om communicatie, met jezelf en met jouw omgeving. Wist jij bijvoorbeeld dat iedereen het overgrote deel van de tijd met zichzelf communiceert. En wat zeg jij dan tegen jezelf. Is dat altijd positief?  Soms is het nodig om wat extra aandacht te geven aan jouw mentale gezondheid.  Om ook dat deel weer top fit te krijgen werkt NSF samen met NLProfiling. Een expert coach en trainingsinstituut op het gebied van communicatie en gedragsverandering.

Jack Smit: Executive business coach, NLP trainer, Hypnose Master Practitioner en communicatiespecialist:

“Het is mijn passie om alles uit het leven te halen wat erin zit. Neem geen genoegen met een halfvol glas. Daarom heb ik het mijn missie gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen met hetzelfde doel. Alles moet op… Haal eruit wat erin zit en geniet met volle teugen van het leven. Leer hoe je dat kunt bereiken en maak het ook jouw doel. Het leven is er om geleefd te worden. Just make it happen!”

NLPro-vitaal. Gezond in werk en privé
NLPro-Vitaal, De regie over gezond werken en leven

De 24 uurs-economie heeft de keukentafel van iedere medewerker bereikt. Door te multitasken probeert hij een nieuw evenwicht te vinden tussen privé en werk en zit hij uren achter de laptop. Maar onze hersenen zijn niet gemaakt voor een zittend bestaan: ze willen dat wij bewegen. Ook eten we ongezond ook al denken we van niet. Uit wetenschappelijke onderzoeken komt steeds meer bewijs naar voren dat onze huidige leefstijl de primaire oorzaak is van het groeiende ziekteleed in de

Burn-out en stress verminderen.
Burn-out en stress kunnen jouw leven letterlijk verzuren.

Overspannen, burn-out of gewoon stress? Iedereen beleeft zo nu en dan momenten van stress. Dit is normaal gesproken geen probleem en hoort bij het leven.  Echter, wanneer je teveel stress hebt, kun je overspannen raken en dan is het nog maar een klein stukje naar een volledige burn-out. Het proces naar een burn-out verloopt heel geleidelijk en begint vaak bij met wat simpele vermoeidheidsverschijnselen. Helaas zien slachtoffers het slopende effect vaak pas als het te laat is, na het afleggen van de hele route.

NLP training
NLPro-training. Leer effectief communiceren en bereik jouw doelen

Het overgrote deel van jouw communicatie vindt onbewust en non-verbaal plaats. Tijdens de NLP Practitioner leer je hoe dit op onbewust niveau werkt. Dat is niet alleen handig om de invloed op jezelf te vergroten, maar ook op anderen. We hebben allemaal te maken met anderen, of dat nu partners, kinderen, medewerkers, collega’s of vrienden zijn. In de communicatie met hen speelt het onbewuste een allesbepalende rol. Tijdens de opleiding leer je dit te herkennen en doelbewust in te zetten om daarmee op een elegante manier meer te bereiken.