Over ons

Mag ik mij even aan u voorstellen.

Mijn naam is René Valk, geboren en getogen  te Alkmaar anno 1972 en vanaf 1998 woon ik Langedijk. Daar woon ik naar alle tevredenheid met mijn vriendin en twee dochters.

Als ze op de lagere school vroegen wat wil je later worden, dan zei ik altijd…”vuilnisman” dat leek mij fantastisch achter die grote wagen hangen en lekker bezig zijn.

Mijn droom is uitgekomen! Vele jaren heb dit ik dat gedaan als vakantiebaantje en het was alles wat ik er van had verwacht. Naarmate je ouder wordt stel je je doelen bij. Toen ben ik in de bouw beland alwaar ik een prachtige kantoorbaan uitoefende. Vanuit daar samen met collega’s een eigen bedrijf gestart en dat groeide in hoog tempo door tot een marktleider op het gebied van composieten in de bouw.

Het heeft me altijd gefascineerd wat mensen kunnen bereiken en dan bedoel ik de breedste zin des woords. Geestelijk, fysiek, interactie onderling. Waarom lukt het de ene wel en de andere niet? Door middel van sport (NatuurlijkSportief) kwam ik in aanraking met zwemmen in de winter en werd meteen geraakt door wat er dan met je gebeurt, mentaal en fysiek.

Voor mij is het de beste manier als dingen geleidelijk veranderen, er mee bezig zijn is mooier dan zo snel mogelijk je doel bereiken. Als mijn doel in zicht komt verzet ik het gewoon weer wat verder weg.

Dus zeg ik. Adem in, leef je uit!